Home>Evenementen

Evenementen

Workshop gebruik van Basecone

Schaap & Van Dijk biedt met Basecone een krachtige en efficiënte oplossingen door integratie met Accountview. Nooit meer facturen kwijt en de boekhouding altijd up-to-date. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel die u gemakkelijk controleert en accordeert. Door de autorisatiemodule heeft u altijd inzicht in en controle over uw documentenstroom. In deze workshop komt u te weten wat de software Basecone voor u kan betekenen en kunt u de software gebruiken in onze demo-omgeving.
Bekijk het evenement en schrijf u in

Cursus jaarrekening / balans lezen

Minimaal 1x per jaar wordt er van uw onderneming een jaarrekening / balans opgesteld. Niet iedereen kan de schat aan informatie van zijn of haar eigen bedrijf lezen en gebruiken. Maar hoe moet of kunt u de jaarrekening lezen? Aan de hand van verschillende rechtsvormen nemen wij u mee in ons vak en geven wij u een korte cursus hoe de jaarrekening / balans kunt lezen en beter gebruiken.
Bekijk het evenement en schrijf u in

Business Model Canvas – maar dan “gewoon even anders” (besloten JOBS)

Iedere onderneming heeft er één – een business model. Maar wat is het eigenlijk? Weet jij (straks) exact hoe het ervoor staat met jouw onderneming? Moet jouw model aangepast worden? Het Business Model Canvas geeft inzicht in de zwakke en sterke punten.

In deze besloten bijeenkomst op donderdag 9 maart 2017 speciaal voor JOBS (Jonge Ondernemers Bunschoten-Spakenburg) gaan wij aan de slag met het model Canvas in een "light versie".
Bekijk het evenement en schrijf u in

De zaak Marianne Vaatstra

Op 28 november is de heer mr. Henk Mous (Officier van Justitie Landelijk Parket) aanwezig als gastspreker op de Rotaryclub Bunschoten. Hij zal spreken over de zaak "Marianne Vaatstra”.

Een gebeurtenis die op verschillende wijze veelal in het nieuws is geweest. Mr. Mous was de afgelopen jaren persofficier en zaakofficier in de moordzaak van Marianne Vaatstra. Deze avond zal de heer Mous ons aan de hand van feiten meenemen en over de achtergronden informeren. Het beloofd een boeiende avond te worden, waarop we op een bijzondere wijze kennis kunnen nemen van een wereld waarmee we - gelukkig- weinig mee van doen hebben.

Als Schaap & Van Dijk hebben wij een aantal plaatsen gereserveerd. Wilt u onze gast zijn op deze avond? Registreer u dan snel!
Bekijk het evenement en schrijf u in

Schaap & Van Dijk klantendag

Geachte relatie,

maandag 31 oktober 2016 vast in uw agenda! Schaap & Van Dijk organiseert van 16:00u 20:00ude jaarlijkse klantendag. Voor deze dag hebben wij een boeiende spreker gevonden die ons met zijn prettig confronterende stijl vol humor en energie, zal meenemen in het verhaal van de “Klantenfluisteraar!”
Bekijk het evenement en schrijf u in