Home>Evenementen

Evenementen

Slimme werkgevers opgelet! 2020 Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Op 1 januari 2020 zal er een ingrijpende wijziging plaatsvinden in het arbeidsrecht. Dan treedt namelijk de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Werkelijk iedere werkgever (!) heeft straks met deze wijziging te maken.

De (WAB) dwingt u als werkgever na te denken over de keuzes op het gebied van vast en flexibel werk. Als werkgever krijgt u op onderdelen meer ruimte voor flexwerk, maar ook met meer regels én flink meer kosten te maken. Maar wat moet u nu doen als werkgever?
Bekijk het evenement en schrijf u in

Sponsoravond Africa Classic

Een avondje uit voor het goede doel, dat staat centraal op woensdag 15 mei 2019 in restaurant SPUI76. Wim Schaap en Jaap van den Hoogen gaan zich inzetten voor Amref Flying Doctors.

In samenwerking Rotary Bunschoten en met de eigenaar van SPUI76 is er een geweldig 5 gangenmenu gemaakt met bijpassende wijnen en koffie en thee met wat lekkers na. Een volledig verzorgde avond met een fiscaal voordeel (ANBI status / fiscaal aftrekbaar).

Hoe leuk is dat om het fiscale met het aangename te combineren!

HELAAS...DEZE AVOND IS VOL
Bekijk het evenement en schrijf u in

Ben Tiggelaar bij Schaap & Van Dijk

Een eerlijke blik op je eigen toekomst
Bouwen aan je onderneming (en aan jezelf)

De ene ondernemer wil graag wat meer rust. De ander wil juist dat het drukker is. Wat jouw wens ook is: lukt het je om stap-voor-stap te bouwen aan die wens? Aan een aantrekkelijke toekomst?

15 november staat jouw toekomst centraal! Tijdens de kick-off van 25 jaar Schaap & Van Dijk. Wij zijn enorm trots en dankbaar dat Ben Tiggelaar, één van Nederlands bekendste en meest gevraagde schrijvers en trainers op het gebied van ondernemerschap op ons event komt om u te inspireren.

In zijn workshop gaat hij in op vragen als:
· Hoe blijft ondernemen leuk en inspirerend??
· Groeipijnen: hoe kan je pijnloos groeien als ondernemer en als mens?
· Hoe zet je daadwerkelijk de stap van dromen, durven naar doen?

Dr. Ben Tiggelaar is schrijver, gedragswetenschapper én ondernemer. Hij is bekend van boeken als Dromen Durven Doen, seminars als MBA in één dag en zijn wekelijkse column over werk en management in NRC.

Vanaf 15.15 uur heten wij u welkom in het Da Vinci Theater (AFAS) in Leusden. Het programma is rond 19.00 uur afgelopen.

Met enthousiaste groet,

Schaap & Van Dijk

ps Inschrijven kan vanaf nu! Dit klantenevent wordt u kosteloos aangeboden door Schaap & Van Dijk. Relaties van Schaap & Van Dijk hebben voorrang bij inschrijving. Vol = vol.
Bekijk het evenement en schrijf u in

Workshop gebruik van Basecone

Schaap & Van Dijk biedt met Basecone een krachtige en efficiënte oplossingen door integratie met Accountview. Nooit meer facturen kwijt en de boekhouding altijd up-to-date. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel die u gemakkelijk controleert en accordeert. Door de autorisatiemodule heeft u altijd inzicht in en controle over uw documentenstroom. In deze workshop komt u te weten wat de software Basecone voor u kan betekenen en kunt u de software gebruiken in onze demo-omgeving.
Bekijk het evenement en schrijf u in

Cursus jaarrekening / balans lezen

Minimaal 1x per jaar wordt er van uw onderneming een jaarrekening / balans opgesteld. Niet iedereen kan de schat aan informatie van zijn of haar eigen bedrijf lezen en gebruiken. Maar hoe moet of kunt u de jaarrekening lezen? Aan de hand van verschillende rechtsvormen nemen wij u mee in ons vak en geven wij u een korte cursus hoe de jaarrekening / balans kunt lezen en beter gebruiken.
Bekijk het evenement en schrijf u in

Business Model Canvas – maar dan “gewoon even anders” (besloten JOBS)

Iedere onderneming heeft er één – een business model. Maar wat is het eigenlijk? Weet jij (straks) exact hoe het ervoor staat met jouw onderneming? Moet jouw model aangepast worden? Het Business Model Canvas geeft inzicht in de zwakke en sterke punten.

In deze besloten bijeenkomst op donderdag 9 maart 2017 speciaal voor JOBS (Jonge Ondernemers Bunschoten-Spakenburg) gaan wij aan de slag met het model Canvas in een "light versie".
Bekijk het evenement en schrijf u in

De zaak Marianne Vaatstra

Op 28 november is de heer mr. Henk Mous (Officier van Justitie Landelijk Parket) aanwezig als gastspreker op de Rotaryclub Bunschoten. Hij zal spreken over de zaak "Marianne Vaatstra”.

Een gebeurtenis die op verschillende wijze veelal in het nieuws is geweest. Mr. Mous was de afgelopen jaren persofficier en zaakofficier in de moordzaak van Marianne Vaatstra. Deze avond zal de heer Mous ons aan de hand van feiten meenemen en over de achtergronden informeren. Het beloofd een boeiende avond te worden, waarop we op een bijzondere wijze kennis kunnen nemen van een wereld waarmee we - gelukkig- weinig mee van doen hebben.

Als Schaap & Van Dijk hebben wij een aantal plaatsen gereserveerd. Wilt u onze gast zijn op deze avond? Registreer u dan snel!
Bekijk het evenement en schrijf u in

Schaap & Van Dijk klantendag

Geachte relatie,

maandag 31 oktober 2016 vast in uw agenda! Schaap & Van Dijk organiseert van 16:00u 20:00ude jaarlijkse klantendag. Voor deze dag hebben wij een boeiende spreker gevonden die ons met zijn prettig confronterende stijl vol humor en energie, zal meenemen in het verhaal van de “Klantenfluisteraar!”
Bekijk het evenement en schrijf u in