Home>Evenementen > Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone - Nooit meer facturen kwijt met de krachtige software van Basecone

Schaap & Van Dijk biedt met Basecone een krachtige en efficiënte oplossingen door integratie met Accountview. Nooit meer facturen kwijt en de boekhouding altijd up-to-date. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel die u gemakkelijk controleert en accordeert. Door de autorisatiemodule heeft u altijd inzicht in en controle over uw documentenstroom. De documenten worden opgeslagen in de cloud waardoor u ze altijd en overal kunt inzien. De opgeslagen documenten worden 10 jaar bewaard zodat u ook voldoet aan de (fiscale) bewaarplicht.


De workshop bestaat uit 2 delen en wordt verzorgd in medewerking met Basecone (Marko Voerman partner – accountmanager Basecone).
In het eerste deel van deze workshop leggen wij u uit hoe u uw administratie optimaal kunt digitaliseren en completer maakt dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van Basecone Spenser- en / of Basecone Flux wordt boekhouden echt een feestje.

Het tweede gedeelte gaan wij aan de slag. Wij hebben 2 testopstellingen gemaakt waar u zelf kunt ervaren hoe snel en makkelijk de app werkt (upload facturen en declaraties) en hoe u gebruik kunt maken van autorisaties.
Deze workshop is voor zowel de enthousiaste gebruiker van Basecone als de nieuwsgierige digibeet.

Wanneer en waar?
De workshop wordt gehouden bij Schaap & Van Dijk – Dieselweg 6 op 24 mei 2018. U bent welkom vanaf 15:30u voor een kop koffie / thee met wat lekkers. Wij starten om 16:00u en willen uiterlijk 17:45u afronden.

Nieuwsgierig naar het gebruik van Basecone en wat deze software voor u kan betekenen? Schrijf u dan snel in. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden voor klanten van Schaap & Van Dijk, maar het aantal deelnemers is wel gemaximeerd tot 15. Geef u snel op. Opgeven kan tot en met dinsdag 21 mei 2018.

!! LET OP NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR !!

Inschrijven

Naam:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Aantal personen:

Aankomend evenement

Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone
donderdag 24 mei 2018
Schrijf je nu in

Onze tweets