Home>Evenementen > Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone - Nooit meer facturen kwijt met de krachtige software van Basecone

Schaap & Van Dijk biedt met Basecone een krachtige en efficiënte oplossingen door integratie met Accountview. Nooit meer facturen kwijt en de boekhouding altijd up-to-date. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel die u gemakkelijk controleert en accordeert. Door de autorisatiemodule heeft u altijd inzicht in en controle over uw documentenstroom. De documenten worden opgeslagen in de cloud waardoor u ze altijd en overal kunt inzien. De opgeslagen documenten worden 10 jaar bewaard zodat u ook voldoet aan de (fiscale) bewaarplicht.


De workshop bestaat uit 2 delen en wordt verzorgd in medewerking met Basecone (Marko Voerman partner – accountmanager Basecone).
In het eerste deel van deze workshop leggen wij u uit hoe u uw administratie optimaal kunt digitaliseren en completer maakt dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van Basecone Spenser- en / of Basecone Flux wordt boekhouden echt een feestje.

Het tweede gedeelte gaan wij aan de slag. Wij hebben 2 testopstellingen gemaakt waar u zelf kunt ervaren hoe snel en makkelijk de app werkt (upload facturen en declaraties) en hoe u gebruik kunt maken van autorisaties.
Deze workshop is voor zowel de enthousiaste gebruiker van Basecone als de nieuwsgierige digibeet.

Wanneer en waar?
De workshop wordt gehouden bij Schaap & Van Dijk – Dieselweg 6 op 24 mei 2018. U bent welkom vanaf 15:30u voor een kop koffie / thee met wat lekkers. Wij starten om 16:00u en willen uiterlijk 17:45u afronden.

Nieuwsgierig naar het gebruik van Basecone en wat deze software voor u kan betekenen? Schrijf u dan snel in. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden voor klanten van Schaap & Van Dijk, maar het aantal deelnemers is wel gemaximeerd tot 15. Geef u snel op. Opgeven kan tot en met dinsdag 21 mei 2018.

!! LET OP NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR !!

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om uzelf in te schrijven, dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Onze tweets