Home>Referenties

Referenties

JWB Creatieve Communicatie

Al decennialang is JWB een begrip in de communicatiemarkt. Voornamelijk actief in het MKB, maar ook werkzaam voor een aantal beursgenoteerde multinationals. Eind 2017 wisselde het bureau van eigenaar en nam Corné Twaalfhoven de verantwoording en leiding op zich. Met een enthousiast en ervaren team bouwt hij de lijnen naar de toekomst verder uit. Concept, ontwerp en een hoog niveau van graphic design vormen de basis. Deze elementen komen terug in alle eindproducten, van traditionele huisstijlen, logo's en websites tot zeer geavanceerde 3D animaties, motion graphics en virtual reality. Een online sterke club mensen die marketing automation goed in de vingers heeft en op die manier in staat is communicatie effectief te stroomlijnen en te automatiseren.
 
In de kern gaat het JWB maar om één ding: resultaten boeken voor haar klanten. Het credo is dan ook ‘Join our World to Boost yours!’ Kijk op www.jwbcom.nl en www.jwbtech.nl hoe dat eruitziet.
 
Zou je Schaap & Van Dijk aanbevelen?
 
Zeker, en ook zeer van harte. Bij de overname van het bureau ben ik door Schaap & Van Dijk meer dan uitstekend ondersteund. Ik had de kans om mijn droom werkelijkheid te maken, maar alles was nieuw voor me. Zij stonden voor me klaar wanneer het maar nodig was met oprecht advies en doorrekeningen. Ze bleken goed in staat zich te verplaatsen in mijn situatie en dat was voor mij erg belangrijk. Kundig, klantgericht en thuis in de wereld achter de cijfers.
Ze bleken goed in staat zich te verplaatsen in mijn situatie en dat was voor mij erg belangrijk. Kundig, klantgericht en thuis in de wereld achter de cijfers.

Notaris Jan Schurings

Als notaris actief in het vennootschapsrecht werk ik al jaren samen met Schaap & van Dijk. Het is een betrouwbare partner die ter zake kundig is en  doen wat ze zeggen. De aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht precies wat ondernemers in het MKB nodig hebben. Ik verwijs dan ook graag mijn eigen MKB clienten die fiscale vragen hebben aan ze door. Daarnaast ben ik al meer dan 15 jaar zelf naar volle tevredenheid client bij Schaap & Van Dijk.
Het is een betrouwbare partner die ter zake kundig is en doen wat ze zeggen

Olyslager

Olyslager is op 1 maart 1950 opgericht door wijlen Piet Olyslager en heeft zijn oorsprong in de automobielenindustrie. Olyslager was een designer, tekenaar, constructeur en een obsessieve verzamelaar van alles wat met auto’s te maken had pur sang. Na jaren van verzamelen werd, niet toevallig, door een klant om specifieke smeermiddeleninformatie gevraagd van auto’s. Deze verzameling smeermiddelendata is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en beste database ter wereld op het gebied van smeerolieaanbevelingen. Na diverse regionale verhuizingen is Olyslager in 2009 naar Bunschoten verhuisd vanwege de centrale ligging van dit mooie dorp. Momenteel zijn er circa 30 medewerkers werkzaam en is Olyslager marktleider en wereldwijd actief!

Na een aantal jaren in Bunschoten kantoor te hebben gehouden was de noodzaak aanwezig om een nieuw accountantskantoor te vinden dat beter aansloot bij de wensen van Olyslager. Belangrijkste criteria zijn goede accountantscontrole (jaarlijks), fiscale adviezen en afhandeling van fiscale zaken en dit alles tegen een goede prijs. Dit zijn ook de zaken die Schaap & Van Dijk nog steeds, tot op de dag van vandaag, voor ons perfect uitvoeren en daar zijn wij zeer tevreden over.

Onze tevredenheid komt vooral tot uiting daar Schaap & Van Dijk altijd goed met ons meedenken en daarbij toekomstgericht handelen. Door de actuele kennis op zowel financieel als fiscaal gebied kunnen ze als het ware “in de toekomst kijken”. Deze aanpak heeft Olyslager zeker geen windeieren gelegd.

Wijnands Autoservice

Autobedrijf Wijnands Auto Service is opgericht in 1979 door de toenmalige eigenaar Wijnand van Diermen. Jaap van den Hoogen en Karel Huijgen namen in 1999 het bedrijf over, in 2008 ging Jaap van den Hoogen alleen verder. In 2015 onderging het bedrijf een grondige verbouwing. Nu biedt Wijnands Auto Service ruimte aan een modern tankstation, een vernieuwde en uitgebreide showroom (Opel-dealer en alle overige merken) en een full service (gecertificeerd) garagebedrijf (Opel en Bosch Carservice – alle merken). Daarnaast beschikt Auto Wijnands Service op het bedrijfsadres over een eigen schadebedrijf en een aantal wasgelegenheden. Ons bedrijf is klaar voor de toekomst van uw ‘heilige koe’.

De ‘S’ van service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat u zich als klant bij ons thuis voelt, zodat wij met elkaar één grote familie zijn. Geen afstandelijke verkopers of aftersales managers, maar gewoon een vaste kern van vertrouwde mensen waar u terechtkunt met alle vragen over uw voertuig. Groot of klein, nieuw of gebruikt, u bent altijd welkom.

Zou u Schaap & Van Dijk aanbevelen?
Schaap & Van Dijk is sinds de overname in 1999 naar volle tevredenheid onze accountant en adviseur. Ze denken en sparren goed met ons mee en er is onderling vertrouwen, voor mij als ondernemer is dat erg belangrijk. De medewerkers zijn deskundig en altijd bereid om te helpen als ik vragen heb. Ook in de toekomst is Schaap & Van Dijk voor ons een belangrijke partner om ons op de juiste weg te laten rijden.

Jaap van den Hoogen
Wijnands Auto Service B.V.  
Ze denken en sparren goed met ons mee en er is onderling vertrouwen.

Niels Koelewijn Ambulante handel in brood, koek & banket

Ruim vijf jaar geleden heb ik het bedrijf Ambulante handel in brood koek & banket (onder de naam van bakkerij 't Stoepje) overgenomen. Dat bedrijf bestond toen uit drie markten. Binnen twee jaar hebben we dat kunnen uitbreiden naar zes markten. Zo staan we nu met ons uitgebreide assortiment op de markt in Vleuten, Utrecht, Nieuwveen en Waddinxveen.

Waarom Schaap & Van Dijk
Ik ben bij Schaap & Van Dijk terechtgekomen via Arjan van Twillert. Arjan ken ik al jaren, hij werkt ook al jaren bij deze accountant. Ik heb vooral voor Schaap & Van Dijk gekozen omdat meerdere franchise-collega’s van mij hier klant zijn. Periodiek wordt een benchmark gemaakt van deze groep ondernemers. De uitkomsten hiervan kan ik mooi spiegelen aan mijn eigen periodieke resultaten en verslagen. Dit inzicht en de periodieke informatie zorgt ervoor dat ik als ondernemer ‘bij’ ben en inzicht heb in de ontwikkeling van mijn bedrijf. En mocht hier en daar een belastingvoordeeltje te behalen zijn, dan hoor ik dat gelijk van ze. Ik ben zeer tevreden met de adviseurs van Schaap & Van Dijk!
Dit inzicht en de periodieke informatie zorgt ervoor dat ik als ondernemer ‘bij’ ben en inzicht heb in de ontwikkeling van mijn bedrijf.

Beachclub Het Wantveld

Beachclub Het Wantveld in Katwijk is een echt familiebedrijf. Een geweldige locatie, op het strand van Katwijk, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht in de prachtige serre of gewoon lekker op het terras in de loungebanken. Met voor u een heerlijk glaasje bubbels en een salade met rauwe zalm, kreeft en tonijn shasimi. In het restaurant ziet u in de open keuken gepassioneerde koks uw eten met liefde bereiden. Zo ‘beleeft’ u het mooiste stukje kust van Nederland.

Katwijkse ondernemer kiest voor accountant uit Bunschoten-Spakenburg
Wij waren op zoek naar een goede accountant, iemand die ons kon helpen met het opvolgen van het bedrijf wat mijn ouders zijn begonnen. Een goede vriend van de familie verwees ons door naar Schaap & Van Dijk. In 2012 stapten wij over. Een stap waar wij geen seconde spijt van hebben!

De kennis die Schaap & Van Dijk in huis heeft, kunnen wij goed gebruiken.
Afstand tussen Katwijk en Bunschoten speelt niet. Van onze zaken wordt 90 procent telefonisch en digitaal opgepakt en afgerond. Of ik nou één of honderd keer bel, ik word altijd keurig te woord gestaan. Jaarlijks spreken we twee keer af en dat voldoet prima.

De snelheid waarmee Schaap & Van Dijk onze financieringsaanvraag heeft opgepakt en de contacten die dit accountantskantoor onderhoudt met banken, is geweldig. Het resultaat? In 2016 zijn we gestart met een fantastisch nieuw bedrijf!

Zou u Schaap & Van Dijk aanbevelen?
Volmondig ja! Wij zijn meer dan tevreden. Schaap & Van Dijk tikt je op de vingers als dat nodig is. Supereerlijk en snel antwoord en advies waar je echt wat mee kan. Niet dat halfzachte, maar recht door zee.  
Of ik nou één of honderd keer bel, ik word altijd keurig te woord gestaan.

Vishandel Michel Heinen

Vishandel Michel Heinen is voortgekomen uit een familiebedrijf. Omdat de visie over de bedrijfsvoering uiteenliep, zijn we ongeveer twee jaar geleden afgesplitst.

Mijn naam is Michel Heinen; ik ben ruim 20 jaar actief in de visbranche. Wij verkopen onze verse producten op markten en standplaatsen. Daarnaast exploiteren wij een webshop (echtezalm.nl).

Zou je Schaap & Van Dijk aanbevelen?
Als ondernemer ben ik op zoek naar de beste mensen die mijn onderneming ondersteunen in groei en continuïteit. Daarom koos ik twee jaar geleden voor Schaap & Van Dijk belastingadviseurs en accountants. Zij zijn altijd bereikbaar voor informatie en advies.

Wat ik als prettig ervaar is de klantgerichtheid en de manier waarop de mensen van Schaap & Van Dijk communiceren. Voor mij de beste partner in financiële vraagstukken! 
Als ondernemer ben ik op zoek naar de beste mensen die mijn onderneming ondersteunen in groei en continuïteit. Daarom koos ik twee jaar geleden voor Schaap & Van Dijk belastingadviseurs en accountants.

Bakkerij Moolenbeek

In het mooie Museumkwartier, aan de prachtige Nieuwegracht in Utrecht, vindt u onze ambachtelijke bakkerij Moolenbeek. Gevestigd in het oudste winkelpand van Utrecht is bakkerij Moolenbeek sinds 1873 een begrip in Utrecht. Sinds april 2014 zijn wij de trotse eigenaren van dit prachtige familiebedrijf. Samen met ons team staan wij voor de beste kwaliteit en service.

Waarom Schaap & Van Dijk
De adviseurs van Schaap & Van Dijk hebben ons uitstekend geholpen bij de overname en tijdens de hectische eerste maanden. Ook nu alles op de rit is, denken zij met ons mee bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld speciale acties, het benaderen van nieuwe klanten en het scherp houden van inkoop en kosten.

Bij Schaap & van Dijk kunnen wij terecht voor uiteenlopende zaken, van administratie tot personeelszaken en van advies bij investeringen tot handige tips om de productiviteit te verhogen. Ook de jaarlijkse klantendag bezoeken wij graag, het is elk jaar een inspirerende en leerzame dag. Kortom, Schaap & Van Dijk is meer dan een adres waar je terechtkunt met je belastingzaken, het is gewoon net even anders!
De adviseurs van Schaap & Van Dijk hebben ons uitstekend geholpen bij de overname en tijdens de hectische eerste maanden.

Onze tweets