Home>Diensten

Diensten

Online dienstverlening

In de financiële wereld heeft de online dienstverlening een grote vlucht genomen. Ook binnen ons kantoor. Wij gebruiken de meest moderne herkenningssoftware om voor u de financiële huishouding van uw bedrijf zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Scan bijvoorbeeld uw factuur of parkeerbon met uw telefoon, verstuur hem naar uw account en hij wordt automatisch opgeslagen en verwerkt in uw administratie.

Maar een factuur of parkeerbon verwerken kan iedereen. Wij gebruiken de moderne techniek ook om uw bedrijfsresultaten te volgen en te analyseren. Op basis daarvan krijgt u advies op basis van actuele cijfers. U kunt direct ingrijpen of bijsturen.
Lees meer

Ondersteuning bedrijfsvoering

Op welke klanten mikt u, hoe bereikt u die, hoe steekt het verdienmodel van uw bedrijf in elkaar? Het staat vast en zeker in uw business model. Maar hoe staat uw bedrijf er nu exact voor? Moet uw bedrijfsmodel aangepast worden?

Drie dagen de hei op om hierover na te denken? Daar heeft u als MKB-er geen tijd voor. Daarom heeft Schaap & Van Dijk samen met zeven andere kantoren en een bedrijfseconoom van business model Canvas een eenvoudige online tool ontwikkeld om het bedrijfsmodel van uw eigen onderneming te analyseren.
Lees meer

Accountants

Als eigenaar van een midden- of kleinbedrijf wilt u persoonlijke aandacht van uw accountant. Een accountant met hart voor uw zaak. Maar ook een accountant met kennis van zaken, want wetten en regels veranderen snel. Met Schaap & Van Dijk kiest u voor een persoonlijk en kleinschalig kantoor, met kennis en ervaring in het mkb. We zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Kennis en kwaliteit zijn daarmee gegarandeerd.
Lees meer

Belastingadviezen

Voor de belastingaangifte van uw midden- en kleinbedrijf kunt u terecht bij Schaap & Van Dijk in Bunschoten. In Nederland wijzigen de fiscale regels en wetten continu. Onze belastingadviseurs zijn lid van het Register Belasting Adviseurs en houden alleen daarom al hun kennis permanent actueel. Wij zoeken voor elk fiscaal probleem een oplossing en komen op voor uw belangen.
Lees meer

Financiële planning en Estate planning

Hoeveel vermogen moet ik hebben opgebouwd om (eerder) te kunnen stoppen met werken? Welke impact heeft de pensioenkorting op mijn netto-inkomen? Wel of niet mijn hypotheek aflossen? Hoeveel kan ik schenken of lenen aan mijn kinderen zodat dit past in mijn financiële wensen en doelstellingen? Sluit mijn beleggingsportefeuille nog wel aan bij mijn financiële wensen en behoeften? Hoe zonder ik privévermogen af van mijn ondernemersrisico? Is mijn testament nog up-to-date? Moeten mijn huwelijkse voorwaarden worden aangepast? Deze vragen en meer vallen onder financiële planning. Een vak apart. Een vak dat de financieel planners van Schaap & Van Dijk beheersen.

Onderdeel van financiële planning is estate planning. Dan gaat het om het overdragen van vermogen op de volgende generatie. De ‘kunst’ is dan zo min mogelijk belasting te betalen.
Lees meer

Veilig documenten delen met ons?

Om veilig bestanden te delen met Schaap & Van Dijk gebruiken wij FileCap. Met FileCap bent u verzekerd van een veilige en zeer gebruiksvriendelijke bestandenoverdracht.

FileCap werkt bijna gelijk aan de veelgebruikte tool WeTransfer.
Lees meer

Onze tweets