Home>Over ons

Over ons

De belastingadviseurs en accountants van Schaap & Van Dijk uit Bunschoten kijken verder dan de jaarrekening en de belastingaangifte. We volgen uw bedrijfsresultaten en geven advies: als u dat wenst, maar ook proactief, als de cijfers hiertoe aanleiding geven. We gebruiken hiervoor de meest moderne software. U ervaart gemak en professionaliteit en kunt al uw tijd en energie steken in uw onderneming en uw klanten.

Natuurlijk, wij regelen uw administratie en belastingaangifte, maar een factuur of bonnetje verwerken kan elk administratiekantoor. Doordat we uw bedrijfsresultaten op elk gewenst moment kunnen analyseren, krijgt u advies op basis van actuele cijfers. U kunt tijdig bijsturen. Daar ligt voor u een belangrijke toegevoegde waarde.

En als we extra kennis en expertise nodig hebben, bijvoorbeeld op internationaal fiscaal, juridisch of notarieel gebied, dan beschikken we over een groot netwerk met korte lijntjes. Die mensen zitten op onze telefoon onder de voorkeursknop.

Wilt u advies over bedrijfsopvolging, een testament, werkprocessen of de koers van uw bedrijf? Wij hebben onze kennis op orde, gaan voor persoonlijke aandacht, maar kraken ook een kritische noot als dat nodig is. Andere kernwoorden: onafhankelijk, vooruitstrevend, kleinschalig, toegankelijk, Wij halen eruit wat erin zit, maar staan ook met beide benen op de grond. Geen fratsen.

We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit dat onze toegevoegde waarde meer is dan de prijs die u betaalt.  


MVO invulling door onze collega's 2020
Eind 2019 hebben een aantal collega's voorgesteld om een deel van de beloning beschikbaar te stellen voor het goede doel. Als werkgevers waren wij hier enorm van gecharmeerd.

Voor het jaar 2020 hebben wij € 6.000 beschikbaar gesteld waar collega's een (MVO)doel voor kunnen aandragen. Onder de titel Jij, Schaap & Van Dijk en MVO worden er elk kwartaal 2 doelen gekozen die € 750 kunnen ontvangen.
De medewerkers dragen dit doel zelf aan en zorgen voor de afwikkeling. Een geweldig leuk initiatief. Samen kun je veel meer bereiken!

Interessant, ik wil hier meer over weten

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033-299 69 55 of via onderstaand contactformulier.
Onderwerp:
Naam:
Email:
Telefoonnummer:

Onze tweets