Home>Diensten > Ondersteuning bedrijfsvoering

Ondersteuning bedrijfsvoering

Op welke klanten mikt u, hoe bereikt u die, hoe steekt het verdienmodel van uw bedrijf in elkaar? Het staat vast en zeker in uw business model. Blijft de vraag: hoe staat het er nú exact voor met uw bedrijf? Moet uw bedrijfsmodel aangepast worden?

Drie dagen de hei op om hierover na te denken? Daar heeft u als mkb-er geen tijd voor. Daarom heeft Schaap & Van Dijk samen met zeven andere kantoren en een bedrijfseconoom van Business Model Canvas een eenvoudige online tool ontwikkeld om het bedrijfsmodel van uw eigen onderneming te analyseren.

Negen bouwstenen
Business Model Canvas geeft inzicht in de zwakke en sterke punten van uw bedrijf. Aan de hand van negen bouwstenen brengt u belangrijke aspecten van uw onderneming overzichtelijk in kaart. U beschrijft bijvoorbeeld de organisatie, het verdienmodel, de klanten, relaties en leveranciers. Dat geeft u inzicht welke bedrijfsonderdelen van essentieel belang zijn en waar eventueel bijsturing nodig is. Voor startende ondernemers is de vereenvoudigde online tool van Canvas een goed hulpmiddel om het ondernemingsplan te schrijven.

De vereenvoudigde tool die mede door Schaap & Van Dijk is ontwikkeld, bestaat uit 50 uitgekiende vragen die u helpen om uw eigen bedrijfsmodel te analyseren. Wat u nodig heeft? Internet en een wachtwoord. Hoe eenvoudig kan het zijn.

Behoefte aan bedrijfsondersteuning?
Wilt u gebruikmaken van onze online tool om uw bedrijfsmodel te analyseren? Wilt u uw eigen bedrijfsmodel eens tegen het licht houden en professioneel advies? Heeft u een snel groeiend bedrijf en vraagt u zich af of het aanleveren van offertes efficiënter kan? Wilt u – eventueel online – hulp bij het opstellen van een financieel plan? Heeft u behoefte aan andere vormen van bedrijfsondersteuning? 

Interessant, ik wil hier meer over weten

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033-299 69 55 of via onderstaand contactformulier.
Onderwerp:
Naam:
Email:
Telefoonnummer:

Onze tweets