Home>Blog

Blog

Is alles dan gericht op prijs?

Het is een lange tijd terug dat de inflatie zulke cijfers liet zien. Meer dan 5% en de max is nog niet bereikt zeggen de geleerden". Voeg daar de mondiale schaarste van (veel) grondstoffen aan toe met een snufje transportproblemen en een flinke zak met centen en je hebt vuurwerk. Ondernemers kunnen hun lol op. Welke prijslijn moet er gevolgd worden in 2022?
Lees volledige blog en reacties

Angst voor jezelf

Het weer is goed en de hardloopschoenen zitten vastgeknoopt aan mijn voeten. Ik start vanuit huis en ren de polder in. Na een kleine kilometer hoor ik een concurrent achter mij aan komen. Het ritme is bijna gelijk en het geluid lijkt luider te worden. Even aanzetten tot de kruising, want inhalen voor dit punt wil ik voorkomen. Een beetje buiten adem draai ik naar links en kijk om naar mijn concurrent Niemand te zien Bang voor het idee dat mijn medespeler in de buurt is heb ik mij ingebeeld dat hij er ook was. Harder lopen dan nodig. Energie verspilt bij de start van de wedstrijd.
Lees volledige blog en reacties

Straks hebben we elkaar hard nodig.

Straks samenwerken in de anderhalvemetersamenleving? Welke gevolgen heeft dat voor uw team(s)? Dat dit een bijzondere tijd is moge duidelijk zijn. Een tijd waarin (samen)werken op een totaal andere manier gaat dan enkele maanden geleden. Voor het overgrote deel van werkend Nederland is er iets veranderd. Er wordt meer thuis gewerkt, de druk op een aantal vitale bedrijfstakken zoals zorg en onderwijs is gigantisch, complete branches zoals de evenementenbranche en de horeca staan noodgedwongen stil en vele zzp-ers vragen zich af hoe ze hun boterham kunnen blijven verdienen.
Lees volledige blog en reacties

Een goed vliegplan - “I love it when a plan comes together!”

Een veel gehoorde zin uit de serie The A-Team. Hannibal Smith die lachend met een sigaar in zijn mond deze legendarische woorden uitsprak, nadat het probleem was opgelost. Het doel was extreem duidelijk voor de 4 oorlogshelden; de slechterik moest het onderspit delven door optimaal samen te werken en alle gevonden voorwerpen te gebruiken in de juiste volgorde. Na een knappe prestatie; elke aflevering een sigaar als beloning. Is uw plan ook bekend en heeft u de sigaar al klaar liggen?
Lees volledige blog en reacties

Oudere Blogs

30 augustus 2019 Heel enthousiast, Uitermate aardig, Grappig en Oprecht Lees meer
20 juni 2019 BLOG: Uganda Challenge 2019 (22 t/m 29 juni) Lees meer
28 mei 2019 Hardlopers zijn “verkeerde” lopers Lees meer
16 april 2019 De Doorbraak… Lees meer
1 april 2019 Pak van de zaak…kan dat? Lees meer
4 februari 2019 Koop een diepvries voordat je sneeuwballen gaat maken Lees meer
9 november 2018 Gloeilampen en plastic soep Lees meer
14 augustus 2018 Vloeipapier, koffiekoekjes en (online) bikini’s – met aandacht wordt alles veel mooier Lees meer
+ Meer oudere blogs weergeven

Onze tweets