Home>Blog

Blog

Straks hebben we elkaar hard nodig.

Straks samenwerken in de anderhalvemetersamenleving? Welke gevolgen heeft dat voor uw team(s)? Dat dit een bijzondere tijd is moge duidelijk zijn. Een tijd waarin (samen)werken op een totaal andere manier gaat dan enkele maanden geleden. Voor het overgrote deel van werkend Nederland is er iets veranderd. Er wordt meer thuis gewerkt, de druk op een aantal vitale bedrijfstakken zoals zorg en onderwijs is gigantisch, complete branches zoals de evenementenbranche en de horeca staan noodgedwongen stil en vele zzp-ers vragen zich af hoe ze hun boterham kunnen blijven verdienen.
Lees volledige blog en reacties

Een goed vliegplan - “I love it when a plan comes together!”

Een veel gehoorde zin uit de serie The A-Team. Hannibal Smith die lachend met een sigaar in zijn mond deze legendarische woorden uitsprak, nadat het probleem was opgelost. Het doel was extreem duidelijk voor de 4 oorlogshelden; de slechterik moest het onderspit delven door optimaal samen te werken en alle gevonden voorwerpen te gebruiken in de juiste volgorde. Na een knappe prestatie; elke aflevering een sigaar als beloning. Is uw plan ook bekend en heeft u de sigaar al klaar liggen?
Lees volledige blog en reacties

Heel enthousiast, Uitermate aardig, Grappig en Oprecht

Tijdens mijn vakantie kwam ik een enorme enthousiasteling tegen bij het afwassen. Uitermate aardig en oprecht geinteresseerd wat wij hadden gedaan die dag en wat wij hadden gegeten. Hij keek even in het afwasteiltje en gaf zijn reactie. Hij dacht hardop en was vrolijk. Als het even kon een grapje maken met zijn afwaslotgenoot. Mijn gedachten dwalen af tijdens het afwassen: wat zou dit een geweldige medewerker zijn.
Lees volledige blog en reacties

BLOG: Uganda Challenge 2019 (22 t/m 29 juni)

Laatste update: 29 juni 9:00u Jullie hebben ervoor gezorgd dat de AMREF Flying Doctors een mooi bedrag ter beschikking krijgt. Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdragen! In deze blog heb ik meerdere links opgenomen, zodat je ons avontuur in Oeganda kunt volgen. Gedurende dag worden er fotos en videos gemaakt, die de dag daarop beschikbaar zijn op diverse media. Op die manier kunnen jullie min of meer live onze inspanningen volgen.Ook hier zal informatie worden gedeeld over de uitdagende fietstocht en de belevenissen. Hartelijke groet van Wim Schaap
Lees volledige blog en reacties

Oudere Blogs

28 mei 2019 Hardlopers zijn “verkeerde” lopers Lees meer
16 april 2019 De Doorbraak… Lees meer
1 april 2019 Pak van de zaak…kan dat? Lees meer
4 februari 2019 Koop een diepvries voordat je sneeuwballen gaat maken Lees meer
9 november 2018 Gloeilampen en plastic soep Lees meer
14 augustus 2018 Vloeipapier, koffiekoekjes en (online) bikini’s – met aandacht wordt alles veel mooier Lees meer
13 juli 2018 Hoe kunt u als MKB ondernemer winstlekkage bestrijden? (5 van 5) Lees meer
28 mei 2018 Een half kauwgompje is het net niet… Lees meer
+ Meer oudere blogs weergeven

Onze tweets