Home>Blog

Blog

BLOG: Uganda Challenge 2019 (22 t/m 29 juni)

Laatste update: 29 juni 9:00u Jullie hebben ervoor gezorgd dat de AMREF Flying Doctors een mooi bedrag ter beschikking krijgt. Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdragen! In deze blog heb ik meerdere links opgenomen, zodat je ons avontuur in Oeganda kunt volgen. Gedurende dag worden er fotos en videos gemaakt, die de dag daarop beschikbaar zijn op diverse media. Op die manier kunnen jullie min of meer live onze inspanningen volgen.Ook hier zal informatie worden gedeeld over de uitdagende fietstocht en de belevenissen. Hartelijke groet van Wim Schaap
Lees volledige blog en reacties

Hardlopers zijn “verkeerde” lopers

Afgelopen weekend heb ik meegedaan met een estafetteloop. Met vijf deelnemers 50 kilometer hardlopen. Ik bekommerde mij de week ervoor over schema’s, wisselpunten en materiaal. Voorbereiding is het halve werk. Mooie soepele aansluitingen op de wisselpunten zorgt voor minder stress en een geslaagde dag. Vergelijk uw bedrijf eens met een estafetteloop – lopen uw processen gesmeerd?
Lees volledige blog en reacties

De Doorbraak…

Schaap & Van Dijk bestaat deze maand 25 jaar. Wij hebben dat einde van vorig jaar gevierd met onze relaties en Ben Tiggelaar in het AFAS Theater in Leusden. Deze week hebben we bekend gemaakt dat we met onze medewerkers/-sters en aanhang en hun kroost de Efteling gaan bezoeken. Onder het genot van koffie en gebak kwam de onvermijdelijke vraag hoe het allemaal zo begonnen is. Ik heb het verhaal van De Doorbraak verteld…
Lees volledige blog en reacties

Pak van de zaak…kan dat?

Geregeld staat u voor de spiegel met een mooi mantelpak of kostuum. Een hip kleurtje of stofje met een mooie blouse. Op en top verzorgd allemaal voor uw klanten. De vraag die op komt…”is dit geen pak van de zaak?”

Een heel begrijpelijke vraag. U staat immers thuis niet in uw kostuum of mantelpak op de trampolie tussen de kinderen te stuiteren*. Het kledinggerei is enkel voor “de zaak”. Dus kan de rekening op de zaak…of toch niet?
Lees volledige blog en reacties

Oudere Blogs

4 februari 2019 Koop een diepvries voordat je sneeuwballen gaat maken Lees meer
9 november 2018 Gloeilampen en plastic soep Lees meer
14 augustus 2018 Vloeipapier, koffiekoekjes en (online) bikini’s – met aandacht wordt alles veel mooier Lees meer
13 juli 2018 Hoe kunt u als MKB ondernemer winstlekkage bestrijden? (5 van 5) Lees meer
28 mei 2018 Een half kauwgompje is het net niet… Lees meer
15 januari 2018 Een nieuw jaar – tijd voor een revolutie! Lees meer
20 december 2017 Strategie 2018 - Een nieuw recept? Lees meer
11 november 2017 Je moet wel eerlijk spelen! Lees meer
+ Meer oudere blogs weergeven

Onze tweets