Home>Blog

Blog

Een nieuw jaar – tijd voor een revolutie!

Het is 1968. Olympische Spelen in Mexico-Stad. “Mister Fosbury” start met het onderdeel hoogspringen. Hij behaalt een Olympisch record met een sprong van 2,24 meter. Hij gaat naar huis met een gouden plak en start een revolutie door de toegepaste nieuwe techniek – de “Fosburyflop”beweging is gestart!
Lees volledige blog en reacties

Strategie 2018 - Een nieuw recept?

Strategie wordt omschreven in de Dikke Van Dale als (een) “bekwaamheid om met behulp van de ter beschikking staande middelen een gesteld doel te bereiken” ook wel “plan van handelen” genoemd. Een hele mond vol. Maar als wij het nu eens opschrijven alsof het een receptuur is? Voor een nieuw brood, gebakje of koek?
Lees volledige blog en reacties

Je moet wel eerlijk spelen!

Een kreet die geregeld klinkt bij ons thuis als de ene de spelregels toch iets ruimer interpreteert dan de ander. Spelregels zijn er om een spel eerlijk te laten verlopen, maar is het speelveld wel altijd gelijk? De “Panama Papers” en “Paradise Papers” hebben aan veel mensen inzage gegeven in verborgen informatie. Er ontstond veel (politieke) onrust door feitelijk gezien het toepassen van spelregels voor belastingheffing. Maar wordt hier wel eerlijk gespeeld? Heeft elke partij wel dezelfde informatie en middelen? “The game is on”! Eerlijk spel wordt een norm.
Lees volledige blog en reacties

Goedemorgen buurman! Ooit van “EBO” gehoord?

Sinds een aantal jaar kamperen wij met ons gezin. Een paar weken lekker knus in de caravan op enkele vierkante meters. Dit jaar zijn wij naar een camping in Zeeland geweest. Gezellig op het veldje “spieken” naar de buren die druk doende zijn om de caravan te installeren en de voortent op te zetten. Kop koffie erbij en stil genieten. Dit jaar was er een groot aantal ouders die de caravan kwam plaatsen voor hun kinderen en kleinkinderen…
Lees volledige blog en reacties

Oudere Blogs

26 juni 2017 Het is niet wat het lijkt... Lees meer
22 mei 2017 De "kleine" wereld van het samenwerken – een slangenkuil? Lees meer
9 mei 2017 Het kan toch wél met LEGO Lees meer
11 april 2017 Gratis geld?!? Lees meer
14 maart 2017 Gebeten! Lees meer
23 januari 2017 Durf te dromen! Lees meer
13 januari 2017 Speel met de "hybride" consument Lees meer
1 december 2016 Laat zien wat je hebt! Lees meer
+ Meer oudere blogs weergeven

Aankomend evenement

Workshop gebruik van Basecone

Workshop gebruik van Basecone
donderdag 24 mei 2018
Schrijf je nu in

Onze tweets