Home>Nieuws > Mogen wij even uw aandacht? Wim gaat zich inzetten voor Stichting Bake for Life

Mogen wij even uw aandacht? Wim gaat zich inzetten voor Stichting Bake for Life

Dit jaar gaat Wim Schaap zich inzetten voor de Stichting Bake for Life. Deze stichting geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen uit de armoede.  Met de kennis van het bakkersvak krijgen zij een kans op een betere toekomst. Hulp bieden ter plaatse in Oeganda!  Daarvoor is geld nodig. Wilt u Wim sponsoren? 

****
Beste lezer,

Dit jaar ga ik mij inzetten voor de Stichting Bake for Life. Deze stichting geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen uit de armoede. Met de kennis van het bakkersvak krijgen zij een kans op een betere toekomst. Hulp bieden ter plaatse in Oeganda!
 
Voor meer informatie over het werk van deze stichting kunt u hier meer lezen.

Bake for life - Brood is Leven! 
Daarvoor is geld nodig, dus ja deze mail bevat een verzoek mij te sponsoren. Ik ga namelijk met een 14-tal mensen fietsen in Oeganda. Op de mountainbike, zo’n 60 tot 70 km per dag. De kosten voor de reis dragen we zelf en we hebben een inspanningsverplichting fondsen te werven, bestemd voor Bake for Life.
 
Voor een indruk van deze challenge kunt u hier meer lezen o.a. wat wij moeten doen.
  
Zou u een bijdrage willen leveren voor dit doel door mij te sponsoren?
De Stichting Bake for Life heeft een ANBI keurmerk, zodat de sponsoring aftrekbaar is van winst of inkomen; de minister van Financiën draagt dan ook een deel van uw bijdrage! Ik zou het hartstikke fijn vinden als u mijn inzet zou willen belonen met een bijdrage voor de Stichting Bake for Life. Ik heb het zo eenvoudig mogelijk proberen te maken.
 
U kunt via mijn pagina op de button DONEREN klikken. Vul het bedrag van uw bijdrage in en kies op welke wijze u wilt betalen. IDEAL is het meest handige.
 
Lukt het niet, mail mij dan even!
 
Eén van de mooiste dingen die je met geld kunt doen, is weggeven…….. Ik hoop dat u mijn actie ondersteunt!

Hartelijke groet,
Wim Schaap

 

Interessant, ik wil hier meer over weten

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033-299 69 55 of via onderstaand contactformulier.
Onderwerp:
Naam:
Email:
Telefoonnummer:

Onze tweets