Home>Evenementen > Business Model Canvas – maar dan “gewoon even anders” (besloten JOBS)

Business Model Canvas – maar dan “gewoon even anders” (besloten JOBS)

Iedere onderneming heeft er één – een business model. Maar wat is het eigenlijk? Weet jij (straks) exact hoe het ervoor staat met jouw onderneming? Moet jouw model aangepast worden? Het Business Model Canvas geeft inzicht in de zwakke en sterke punten.
 
Wat is het model Canvas?
Met het Business Model Canvas breng je al jouw bedrijfsaspecten op een overzichtelijke en visuele manier in kaart. Aan de hand van negen bouwstenen beschrijf je de organisatie, het verdienmodel, klantenrelaties en leveranciers.
 
Op deze manier kun je in één keer in kaart brengen welke bedrijfsonderdelen van essentieel belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.


Maar dan “gewoon even anders”
Schaap & Van Dijk heeft in samenwerking met een aantal accountantskantoren en een bedrijfseconoom het Canvasmodel onder handen genomen. Wij hebben het “plat geslagen”, simpeler gemaakt en sneller te bewerken. Reden? Het MKB heeft (eigenlijk) geen tijd om lang na te denken over hun businessmodel, terwijl het voor het (voort)bestaan enorm van belang is. Een gemiste kans voor u als ondernemer?!?
 
JOBS bijeenkomst
Schaap & Van Dijk daagt u uit om samen met ons eens na te denken over uw businessmodel. U mag gratis gebruik maken van onze software waar je businessmodel geanalyseerd kan worden.
Wel is enige voorbereiding noodzakelijk. U krijgt een persoonlijke inlog voor de vragenlijst. Invullen duurt 30-60 minuten. Een kleine investering die het dubbel en dwars waard is!

Tot uiterlijk 1 maart is het mogelijk om het model in te vullen. Er is namelijk enige tijd nodig om het rapport te verwerken en te analyseren.

Tijdens de bijeenkomst willen wij nadenken over het model Canvas. Wat zijn uw zwakke punten? Waar blinkt u op uit? Na de bijeenkomst wordt het ingevulde rapport toegestuurd.

LET OP er is plaats voor maximaal 20 personen (VOL=VOL)

Aanmelding
Aanmelding kan via onderstaand formulier. U ontvangt vervolgens de inloggegevens.

Samengevat:
-Denk na over uw Businessmodel aan de hand van onze Tool
-Voorbereidingstijd maximaal 60 minuten
-Op donderdag 9 maart 2017 bij Schaap & Van Dijk
-Ontvangst 16:30
-Welkom 17:00
-Korte uitleg Tool / Canvas met voorbeelden
-Buffet +/- 18:30
-Einde +/- 20:00

Kijk ter voorbereiding een klein filmpje van 2 minuten:

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om uzelf in te schrijven, dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Onze tweets