Home>Evenementen > Slimme werkgevers opgelet! 2020 Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Slimme werkgevers opgelet! 2020 Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Op 1 januari 2020 zal er een ingrijpende wijziging plaatsvinden in het arbeidsrecht. Dan treedt namelijk de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Werkelijk iedere werkgever (!) heeft straks met deze wijziging te maken.
 
De (WAB) dwingt u als werkgever na te denken over de keuzes op het gebied van vast en flexibel werk. Als werkgever krijgt u op onderdelen meer ruimte voor flexwerk, maar ook met meer regels én flink meer kosten te maken. Maar wat moet u nu doen als werkgever?

<< INSCHRIJFFORMULIER ONDER DIT ARTIKEL >>
 
Gratis bijeenkomst
Schaap & Van Dijk organiseert op woensdag 2 oktober een gratis bijeenkomst over de gevolgen van deze nieuwe wetgeving. In deze bijeenkomst krijgt u informatie over de wijzigingen en gevolgen voor u als werkgever en welke keuzes u kunt maken op personeelsgebied.
 
Het programma
Het programma is als volgt:

19:00u - 19.30u Inloop met koffie / thee
19:30u - 20:45u Bijeenkomst Wet Arbeidsmarkt in Balans door mr Teunis Broer
20:45u - 21:45u Netwerkborrel

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Salentein lounge op sportpark De Westmaat - VV IJsselmeervogels. Het adres is Westdijk 14, 3752 AE in Bunschoten-Spakenburg.

Hoe kunt u hier bij zijn?
U kunt zich aanmelden via onze website door het aanmeldformulier volledig in te vullen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Schrijf u snel in, want VOL = VOL.
 
Heeft u vooraf vragen over de WAB? Stuur deze dan naar info@schaap-vandijk.nl.
 
Wie is mr. Teunis Broer?
Teunis Broer is als advocaat verbonden aan Bosselaar / Strengers Legal Partners in Utrecht. Hij is voor zijn klanten hét aanspreekpunt op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Betrokken, doortastend, ondernemend, pragmatisch en altijd op zoek naar een juridische oplossing die recht doet aan de situatie waarin u verkeert. Dat kenmerkt hem als advocaat. 
 
Samengevat
Slimme ondernemers komen 2 oktober naar de gratis bijeenkomst over de gevolgen van Wet Arbeidsmarkt in Balans die in 2020 van kracht wordt. Een korte bijeenkomst in een schitterende ambiance over een ingrijpend onderwerp. Zien wij u dan?

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om uzelf in te schrijven, dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Onze tweets